Over Exotic Garden

Tropische en exotische planten, palmbomen, Yuccas en olijfbomen zijn onze specialiteit

Na de eerste aankoop van een palmboom in 2006 is de interesse, kennis en passie voor exotische en tropische planten énorm gegroeid. Zowel onze eigen tuin als die van onze klanten zijn intussen omgetoverd tot een mooie verzameling van verschillende tropische planten. 

Na enkele strenge winters hebben we ook meer en meer ervaring opgebouwd van wat er allemaal mogelijk is in ons klimaat. Zo kunnen we de juiste planten uitkiezen alsook het beste advies geven omtrent de verzorging én overwintering. 

Dankzij zeer goede contacten met buitenlandse kwekers kunnen wij jaar in jaar uit de beste kwaliteit aan exotische bomen en planten aanleveren, dewelke perfect geschikt zijn voor het klimaat in West-Europa. 

Exotic Garden staat niet alleen voor u paraat met al deze tropisch planten en palmbomen, maar ook met alle kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan omtrent de verzorging en overwintering van deze exotische bomen en planten. Het is voor ons niet alleen belangrijk dat uw tuin er mooi uitziet met de aankoop van de bomen, maar dat hij er ook mooi uit blijft zien de vele jaren erna. 

Interesse? Neem snel een kijkje in onze webshop of neem contact op met ons voor advies op maat.

Exotische planten Exotic garden tropische planten exotische planten palmbomen

In onze webshop