Belangrijk bij het bestellen

Momenteel kunt u bij ons in de zaak contant, via bankoverschrijving, payconiq of met de bankkaart (Bancontact) betalen.

Online plaatst U eerst een bestelling en na het ontvangen van de betaling versturen wij de bestelling.

Hiervan krijgt u een bevestiging via e-mail.

Contant betalen kan wanneer u de bestelling zelf af komt halen.

U kan ook de gewenste planten online bekijken en ons een via e-mail of telefoon contacteren, U kan dan mits een voorschot de plant reserveren en dan de rest bij ons afrekenen bij de afhaling.

Indien u het product zelf wilt afhalen kunt u het vakje “betalen bij afhalen” aanvinken.

Wanneer u besluit een product te bestellen kunt u op de productpagina verschillende extra mogelijkheden/opties kiezen. Een van deze opties is de optie ‘Verzendkosten’. Deze optie dient tijdens het bestellen altijd ingevuld te worden, anders kunt u niet verder gaan met bestellen. Er wordt telefonisch of via e-mail contact met u opgenomen welke dag geleverd wordt, we proberen de levering te laten plaatsvinden binnen de 14 werkdagen, maar kan altijd eerder of later zijn afhankelijk van omstandigheden.

Onze verzendkosten verschillen per product. Dit heeft te maken met het gewicht/grootte enz. van het product. Als blijkt dat bij een bestelling de verzendkosten niet juist zijn brengen wij u eerst op de hoogte wat de betreffende verzendkosten dan wel zijn. Na uw akkoord kan het artikel dan verzonden worden.

Voor het algemeen dient U rekening te houden met € 2,25/km.  Afhankelijk van de brandstofprijzen kunnen deze bedragen schommelen.

Zelf afhalen

Deze optie kiest u wanneer u de bestelling zelf af wilt komen halen. Het is mogelijk om uw bestelling contant bij afhalen te betalen of om deze vooruit te betalen via overschrijving. U kan bij ons betalen met bancontact.

U kunt uw bestelling afhalen op:

Cousenstraat 5

3660 Oudsbergen (Opglabbeek)

België

KBC

Ibannr: BE10 7390 1662 6104 /

Bicnr: KREDBEBB

Op aanvraag

U kan ons altijd via e-mail of telefonisch contacteren indien U een bepaalde plant zoekt.

Grotere afname/combinaties

Wanneer u graag een grotere hoeveelheid van een bepaald type product af wilt nemen of een gecombineerde bestelling met verschillende producten wilt plaatsen kunt u bij ons de verzendkosten opvragen. Dit kan u mogelijk verzendkosten besparen.

Heeft u nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

E-mail: info@exotic-garden.be

Tel: +32 486 16 47 32 / +32 497 07 54 57