Belangrijk bij het bestellen

Momenteel kunt u bij ons in de zaak contant, via bankoverschrijving, payconiq of met de bankkaart (Bancontact) betalen.

Online plaatst U eerst een bestelling en na het ontvangen van de betaling versturen wij de bestelling.

Hiervan krijgt u een bevestiging via e-mail.

Contant betalen kan wanneer u de bestelling zelf af komt halen.

U kan ook de gewenste planten online bekijken en ons een via e-mail of telefoon contacteren, U kan dan mits een voorschot de plant reserveren en dan de rest bij ons afrekenen bij de afhaling.

Indien u het product zelf wilt afhalen kunt u het vakje “betalen bij afhalen” aanvinken.

Wanneer u besluit een product te bestellen kunt u op de productpagina verschillende extra mogelijkheden/opties kiezen. Een van deze opties is de optie ‘Verzendkosten’. Deze optie dient tijdens het bestellen altijd ingevuld te worden, anders kunt u niet verder gaan met bestellen. Er wordt telefonisch of via e-mail contact met u opgenomen welke dag geleverd wordt, de levering zal plaatsvinden binnen de 8 werkdagen.

Onze verzendkosten verschillen per product. Dit heeft te maken met het gewicht/grootte enz. van het product. Als blijkt dat bij een bestelling de verzendkosten niet juist zijn brengen wij u eerst op de hoogte wat de betreffende verzendkosten dan wel zijn. Na uw akkoord kan het artikel dan verzonden worden.

Voor het algemeen dient U rekening te houden met +-€50/Europallet binnen België en +-€80 naar Nederland (laadhoogte is max. 2m) Afhankelijk van de brandstofprijzen kunnen deze bedragen schommelen.

Zelf afhalen

Deze optie kiest u wanneer u de bestelling zelf af wilt komen halen. Het is mogelijk om uw bestelling contant bij afhalen te betalen of om deze vooruit te betalen via overschrijving. U kan bij ons betalen met bancontact.

U kunt uw bestelling afhalen op:

Cousenstraat 5

3660 Oudsbergen (Opglabbeek)

België

KBC

Ibannr: BE10 7390 1662 6104 /

Bicnr: KREDBEBB

Op aanvraag

U kan ons altijd via e-mail of telefonisch contacteren indien U een bepaalde plant zoekt.

Grotere afname/combinaties

Wanneer u graag een grotere hoeveelheid van een bepaald type product af wilt nemen of een gecombineerde bestelling met verschillende producten wilt plaatsen kunt u bij ons de verzendkosten opvragen. Dit kan u mogelijk verzendkosten besparen.

Heeft u nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

E-mail: info@exotic-garden.be

Tel: +32 486 16 47 32 / +32 497 07 54 57